הטיפול בקהילה הגאה
חדר הטיפול שלי הוא מקום בטוח ומקבל לנשים וגברים מכל המגדרים, הגילאים והצבעים. העבודה הטיפולית הזאת מלמדת אותי כל פעם מחדש להשאיר מחוץ לחדר את מה שאני יודע על העולם ההטרונורמטיבי ולהמציא מחדש זהות מגדרית או מבנה זוגיות שלא היו כמותם בעבר. ההתמודדויות הייחודיות לקהילה הגאה מהוות עניין אישי ומקצועי עבורי.
כחלק מהרצון להכיר ליותר מטפלות ומטפלים את הסוגיות הקליניות הייחודיות לקהילה הגאה יזמתי במסגרת ועדת להטב''ק של יה''ת (אגודת המטפלים באמנויות בישראל) סדרה של הרצאות. מוזמנים לצפות ולהתייעץ איתי בנושא. בהמשך הדף, מאמרים שכתבתי על סוגיות ייחודיות לטיפול בקהילה הגאה.
הרצאת פתיחה: מגדר ומיניות – לעשות סדר בזהויות מה היא השפה הלהטבקית ולמה כדאי לנו המטפלים להכיר אותה.
הורות ללהטב''קים - היציאה מהארון, קרעים ואיחוי המשפחה - הרצאה שניה של ועדת להטב''ק ביה''ת
הורות במשפחות גאות
הרצאה שלישית של ועדת להטב''ק יה''ת
גרסה מלאה למאמר שכתבתי לתאטרון הבימה בעקבות ההצגה 'האבא שיכולתי להיות'.
בעידן המודרני, מבנים משפחתיים מגוונים הופכים לנורמה חברתית. אחד המודלים המשפחתיים המתרחבים הוא זה המוצג בהצגה ובו זוג אבות, כאשר רק לאחד מהם קשר גנטי עם הילד או הילדה. מצב זה מעלה אתגרים ייחודיים, אך גם מספק הזדמנויות לצמיחה משפחתית יוצאת דופן. מה הן ההשפעות של הקשר הגנטי (או העדרו) על הדינמיקה המשפחתית ואיזו תמיכה נדרשת למשפחות אלו?
גרסה מלאה לכתבה שכתבתי ב'מאקו'.
שיעורי האבדנות בקהילת הלהט"ב גבוהה באופן משמעותי משיעורה באוכלוסיה הכללית. הסיבות לכך נעוצות בהעדר קבלה חברתית שבאה לידי ביטוי בין השאר בבריונות ופשעי שנאה, אך גם בהיבטים ממסדיים יותר, כך למשל, מספר המקרים של פגיעה עצמית עולה בעקבות חקיקה של חוקי...